pantang larang org tua2

tadi mak marah.sebb saya gunting ikatan tali guna gunting.sepatutnye kene bukak.xboleh gunting.kata nye x bole sbb wife pregnen.betulke?takut ni.ape kesan dia

1 Trả lời

Mengarut je encik. Segala yg terjadi semuanya ketentuan Allah. Bukan sebab perbuatan kita. Tp kena berjaga2 juga terutamanya dgn yang bernyawa, sbb semua makhluk Allah. Kalau yg mcm ketuk2 paku ke, gunting tali ke, lilit tuala pada leher ke, itu mmg mengarut.