just sharing (mitos pantang larang org tua2)

Sumber: Facebook Dr. Imelda Balchin

just sharing (mitos pantang larang org tua2)
6 Các câu trả lời

Saya ada temu janji dengan doctor dia kata kene datang haid dulu nak trngok kalau doctor tu kata tak boleh nak buka ubat apa yang perlu saya amik untk memgandung

Haha itulah. Dah 2019, rasanya orang dah boleh fikir logik kot tentang petua pantang larang karut mengarut ni.

Hihihi.. Tengok prima Hd setiap khamis malam dng doc ni.. Syokk

Doctor saya ni tutup perancang macam mana nak buka balik

Tak bagi duduk kat tangga sebab orang nak lalu lalang susah. Kang tersepak, terjatuh, tak pasal pasal kang. Dah la mengandung. Itu je.

5y trước

Itu la pasal. Sebab rumah kampung kan. Tangga kemain tinggi 😅

Tp camne dgn suami sy..dia ktrunan nik..de bnda time sy prgnt dia xblh mkn..dan msa mertua sy nk brnak kna ltak kain kuning..mmg time dia xblh nk brnk wlpn doc ckp bukaan dh tbuka n blh trang..mmg trang xkuar,lpas ambil kain kuning skali teran dh kuar..