boleh makan durian tak?

Sye baru masuk 20 weeks...dh boleh makn durian ke belum ye...m.i.l x bgi makn die ckp Sebb baru lagi...tapi Sya dh terasa kt tekak dh ni Smpai mimpi2....??...

28 Các câu trả lời

sy bru nk msuk 12 week, mngidam sgt akhirnya mkn jgk seulas...esokannya ada kluar spot brownish...terus serik...alhmdllh bby xde pape

Saya ritu 8 weeks melantak banyak 15 ulas durian 😭 Alhamdulilah takde pape. Kenapa banyak minum air selepas makan durian.

Boleh tpi jgn berlebihan. Jgn mkn mcm tak ingt dunia dh la. Durian kan buah anugerah Tuhan. Tak da masalahnya pun sis.

bole makan tp sikit² lah..sy baru 10week pun de mkn durian..pastu pastikan minum air yg banyak

Boleh tp mkn sebagai syarat utk melepas kan mgidam ja.. mkn2 byk2 takut sat lg dlm perut baby jd panas pula

Sy bru lpas mkn ckodot durian td.. Alhmdulillah xde ap. Tp tgk owg jgk la, tkt2 bhya tuk owg len

Ikut ketahanan badan masing2. Sy makan 4ulas masa pregnant 16w terus bleeding🤣

5y trước

Baby ok. Skrg dah 32w. Tp tu la x berani nak makan durian lg

Rasa ler sikit2.. Tp nurse pesan sikit jer. Sbb durian ni ada effect cramp perut

5y trước

Sye mng rasa sikit sgt tadi...kakk ipar jamahkn...tapi sedih die tu...xdpt nk tanggung Sebb xpuas.. 😭😭

Okk tq semua....jap lagi nk pi cari durian....😋😋😋😋

Boleh.. Tapi jangan makan banyak sangat.. 2-3 ulas masih ok