Boleh Ke Makan Durian

Assalamualaikum.. Hai.. Semua mnggu ni dh masuk 20 week pregnant tapi teringin la nk makan durian.. Boleh ke makan buah durian

4 Các câu trả lời

20 weeks ni macam baru lagikan. better 36 weeks ke atas insyallah boleh. tapi rasa nak makan juga ambil seulas dua je. https://my.theasianparent.com/makan-durian-ketika-hamil

Makan satu je. My both babies dulu pun makan satu jer per time. Remember, don't overheat your body ya.

Boleh, sekadar melepaskan rasa teringin tu je.. sbb x tahu ketahanan badan kita waktu prgnnt nie mcm mana..

Rasa jer klau tak tahan ..