boleh makan durian tak?

Sye baru masuk 20 weeks...dh boleh makn durian ke belum ye...m.i.l x bgi makn die ckp Sebb baru lagi...tapi Sya dh terasa kt tekak dh ni Smpai mimpi2....??...

28 Các câu trả lời

Boleh tp seulas atau dua ulas ja . Jgn lebih2 takot baby panas

Boleh tp tak boleh bnyk bnyk... Ckup untuk nak Rasa jee

mkn 1 ulas ckup la jgn sebiji pula tau. pnas tu.

5y trước

dont worry... lps berpantang nanti ada rezeki tahun depan..😄

Klau smpai trmmpi kne mkn tuh sis.. 😎😎

5y trước

Hehe sye pun smpai trmmpi tp laksa.. wt open house Raya rituh, sye msak laksa Johor n ketupat rendang.. laksa sye belum sentuh.. siap kemas mlm tuh then tido, xusik laksa lgsg.. skali tido mlm tuh mmpi lah mkn laksa, dlm kawah.. omg!! 🤣🤣 Pgi subuh lpas suami g krje kul 4am, xbole jd.. sye panaskan kuah, letak mee spaghetti n rencah smue then mkn.. nikmat nye. . . Mmg pregnant mom je yg pham.. hahaha 😆😆

😍😚😘😙 Sekadar merasa

Dr. Imelda kata boleh je 🤣

5y trước

Memang boleh tapi ada badan org xtahan sampai bleeding

Samaaa. Tp please elakkan

5y trước

Saja jamah secalit je sis tadi...risau Sebb first baby kn...buat jamah2 jelah wlpun MCM nk ngis Sebb xcukup...😭😭...

boleh