air ais

Sya prggy 18 mnggu.. Mgidam minum air sejuk2... Air biasa tak lalu... Rsau ada kesan sampingan dgn baby... Blee share tdak ada mcm sya...

24 Các câu trả lời

Saya bantai je minum air sejuk time tengah pregnant ni sebab lagi rasa lega bila minum air sejuk. Lagi satu nanti bila dah pantang tak boleh nak minum air sejuk, so time pregnant ni minum air sejuk puas-puas 😂😂

Boleh la minum air sejuk . Haha sy hari2 minum air sejuk coway dr awal mengandung smpai dekat nk bersalin .. Tu je yg buat tekak lega . Buat air sunquic letak dlm peti sejuk . Legaa tekak dpt air sejukm

Minum je sis...xde effect pon kt bby..pnah doc ckp..kite mnum air suhu mcm mane pon..bile msuk dlm prt kite akn jd suhu normal badan kite

Xda msalah pn mnum air sejuk. Masuk dalam badan nnt, ikut suhu dlm bdan tu jg. Yg msalahnya klu asyik mnum air sejuk yg manis/bergula

Sy minum air sejuk even pagi 😂 okay ja.. better minum skrg nnt bpntang tk boleh dh nk consume air sejuk @ ais batu

Sy memang minum air sejuk.. cuma sy minum air sejuk coway je. Yg masuk ais batu tu tak minum

sy dl minum je.. bila da dekt 7month pluss mmg akn rs panas n xselesa.. cume jgn minum berlebihan jla.

Mnum je . Saye time preggy mlm2 buta pun bngun buat jus nk yg sejuk sgt😅 trkejut bby😅😅

buleh.. sedap msuk tekak kn lelagi musim pns lit lit ni. mlm td baru minum soya buh ais🤤

Tapi kata kwn yg suda prnah melhirkan ..akn mnyebabkn baby besar..jika kuat mnum air sejuk