bsama suami n mgidam nk mnm cola

Selamat petang ibu2 skalian..sya nk tnya,sya bsma dgn husband,esok pagi nya sya mbuang air kncing tidak ada apa2 blaku..stlah sya nk mbuang air Kali kdua..sya prsaan air kncing sya klur bsma dgn darah n lgi 1,sya mgidam nk mnm air cola tp husband tidak bnrkan..kndgan sya dah msk 18 mggu 3 Hari..adakah normal klur darah slps bsma bsuami n bolehkan sya mnm cola?

1 Trả lời

Kalau boleh stop dulu bersama kalau ada keluar darah. Sbb kita tak tahu jadi ape2 dkt dalam tu. Nak minum air coke berpada2. Setakat merasa boleh. Macam seteguk dua ke. Depends badan okay tak.

4y trước

😁😁😁