Sya X Tahu Sya Mengandung.. Rasa Pening Saja Dan Makan Paracetamol Dan Minum Manjakani.. Ada Kah Ni Akan Memberi Kesan Sampingan Ke Atas Bayi Sya. Adakah Paracetamol Dam Minuman Manjakni 2 Akan Membahyakan Bayi Sya?

Ada kah paracetamol dan minuman manjakani 2 akan memberi kesan kpda bayi dalam kandungan sya ni?

2 Các câu trả lời

Sy pun xthu, cuma sy boleh kata kan.. Yg sis dh terlanjur makan mnum tu dh xboleh buat apa, tp terus kn berdoa semoga semua baik2 sje.. Sy doakan sis n bby sihat2 je okeyy 😘

puan rujuk dgn doktor supaya doktor dpt check keadaan baby .. in shaa Allah , mudahan ok2 jer baby yer 😊