air ais

Sya prggy 18 mnggu.. Mgidam minum air sejuk2... Air biasa tak lalu... Rsau ada kesan sampingan dgn baby... Blee share tdak ada mcm sya...

24 Các câu trả lời

Waktu mengandung la nak merasa minum air sejuk,dah bersalin nanti takboleh dah,.

Ohh tkde pape.. mnm jela sis.. nanti berpantang kita tak boleh mnm air berais hehe

Same la saya.. Tak lalu.. Cari air sejuk2 jgk.. InsyaAllah takde ape lah 😉😉

Minum jela sis ape nak minum. Tibai. Yg pantang mase awak bersalin nanti.

Mnum je xde mslh. Nt dh brsalin dlm pntang baru xleh mnum

Sama laa. Sbb bdn panas pn sama.. Asyik cari ais ja

saya mesti kena minum air sejuk kalau rasa loya2..

Boleh je minum. InsyaAllah takde apa2 kesan buruk

Same laa. Kalau tak,loya je

Sy minum je air sejuk