haii..assalammualikum

Sya nk bertnye dn kenapa keputihan sering keluar...dlu mase mengndungkan ank first gn kedua xde pon keputihan mcm ni..boley tolong saya x ..saya risau lah...kandugan dh 5 bulan...

1 Trả lời

Normal la ibu mengandung.. Tapi kena jaga jgn sampai jadi perang..dan kehijauan..tu dah bahaya tu...kes mcm saya.. Keputihan jadi kehijauan.. akhirnya effect ke uri..uri pecah sebab jangkitan kuman.. Baby saya xdpt selamat kan..masa tu 5 bulan.. Emmmm..sedih..xleh tulis lebih2..😭😭😭

5y trước

Takziah sis...