keputihan beserta darah

boleh tolong saya tak. kalau dah 26 minggu ada keluar keputihan beserta darah tu kenapa ye mommys semua. normal ke? saya first time ni saya dah risau lah 😭

2 Các câu trả lời

xnormal tu. better prgi hosp tros. sbb nurse n doktor kkia tmpt sy mmg slalu pesan, klu ada darah even skit, or sakit pinggang teramat sgt smpai perlu ubt, dorg suruh tros prgi kecemasan

2y trước

terima kasih, insyaAllah esok saya pergi check dekat kk

nurse kk sy pun ckp cmtu kalau dh kuar lendir putih n darah terus prgi hospital, xpayah dtg kk .