Hi Mommies...

Sya dh masuk 28mggu kndungan.... Arini da pregnancy checkup n doc detect uri sya masih di bawah....doc kk advice utk refer pakar.... Sya rSa takot stress n mcm2 lagi sbb tkot trjadi pa2 dekat kndungan pertama saya... Pendapat mommy yg da pngalaman mcm sya??

1 Trả lời

smalam sy scan 17w.. dkter kata uri sy rendah.. tapi takpe sbb uri masih boleh bergerak.. biasa nye uri akn bhenti gerak ubah posisi sampai bila ya..?

5y trước

Uri akan bergerak bila baby dh start memusing kepala di bawah dn spttnya uri akan berada di atas... Dktr akan check keadaan uri dgn pusingan baby klw. Dh 28 mggu... 17mggu normal. Msih di bwak sbb baby still dlm keadaan songsang