Pelik

Semalam scan kt kk doc bgtau baby besar hampir 4kg + uri kt bawah n refer ke hospital jumpa pakar n serah diri utk brsalin awal..harini bila jumpa pakar n scan baby ok je berat baby hanya 3.4kg n uri pon ok kt atas.. masalah uri kt bawah yg kk refer ni dh kali ke2 n result sama bila lps jumpa pakar.. persoalannya knp result doc kk ngn pakar jauh sngt beza.. sy punya la cuak takut kena induce @ ceaser..sapa pernah jadi cam ni..

2 Các câu trả lời

Same mcm kakak sye dkter kk kate uri kt bawah kne refer pakar..bile gi hspital jmpe pakar die kate ok je xde mslh pn..

Dktr kk slalunya dktr bese je bkan pakar...pakar lbh tau n tepat slalunya...