Ingin tahu

Haiii..assalamualaikum smua..sya dh 11 week...arini jmpa doc n scan...tpi doc ckp xnmpk..mmg mcm tu ke..

6 Các câu trả lời

Kalau 11week tu selalunya dah nampak. Please make sure bila nak scan banyakkan minum air ya

3y trước

kan...btul tu awak...doc bgi trikh lgi 2 mggu utk scan lain..arp² result baik² aja...🤲

Sepatutnya dah boleh nampak. Cuba nanti kalau nak pi scan , try minum air kosong banyak ya

3y trước

tu la..doc ckp xnmpk....baik sis..lgi 2 mggu scan lain..arp² ada brita baik la..t.q ya sis🥰

Sepatutnya dh nmpak sbb dh besar. Doc ckp xnmpk baby ke kantung ?

3y trước

Tak ada apa la awk. Boleh jadi tarikh lari. Mcm sy ikutkan dh 12 week tp scan baru 9 week.

x nmpk kantung ke x nmpk janin sis?

Scan dkt kk atau klinik luar?

3y trước

a'a..dok kata mcm tu jgak awak..sbb smpai skrg sya still dok mikir lgi..arp yg baik² ja..tq awak..☺️

sepatutnya dah nampak

3y trước

tu la...sya pn heran..tpi doc bgi trikh lgi 2 mggu scan lain..arp² ok la..ssh hti jgak sya..