ibu kerisauan

sya dh ada 3 ank perempuan, umur 17,13,10 ..baru2 ni disahkn hamil ank ke4 baru 8mggu. sya dh berumur 42thun agak merisaukn juga la hamil dlm umur mcm ni..ada tk kat sini yg berumur mcm sya pernah atau tgh hamil, buat masa skrg mmg tk ada alahan teruk, cuma gastrik dan kembung perut je..dh lama sgt tk melahirkn rasa takut pulak klau ada komplikasi

8 Các câu trả lời

Sebaya mak saya . And mak saya insyaAllah nak menimang cucu.. Takpe sis rezki Allah beri..

5y trước

😊😊😊