ibu kerisauan

sya dh ada 3 ank perempuan, umur 17,13,10 ..baru2 ni disahkn hamil ank ke4 baru 8mggu. sya dh berumur 42thun agak merisaukn juga la hamil dlm umur mcm ni..ada tk kat sini yg berumur mcm sya pernah atau tgh hamil, buat masa skrg mmg tk ada alahan teruk, cuma gastrik dan kembung perut je..dh lama sgt tk melahirkn rasa takut pulak klau ada komplikasi

8 Các câu trả lời

Insya Allah xada apa² saya pun preggy last year 2018 tup tup Mak pun preggy sekali anak keluar sama tahun btw mak saya 43 tahun saya 23 tahun anak no 2 drpd 9adik beradik last year Mak umo 42 preggy adik kembar dpt sepasang tapi mak emergency caesar

5y trước

Mak kahwin muda umo 17 tahun.. Pastu saya kahwin umo 19 😝mak kata xpe ikut jejak mak

Sya pun dh ada ank 3 jugak,dua perempuan satu lelaki..ank sulung dh 17 adiknya 13 dan 9.ni kandungan yg ke4.ada tika rasa mcm tk mampu,ada tika rasa xcited.apa pun moga Allah lindungi kita semua dr awal hgga ke akhir..inn shaa allah.aamiin.

5y trước

💕💕

Saya pun ada tiga anak perempuan, yg pertama umur 20, yg kedua umur 17, yg ketiga umur 10, sekarang sy tgah pregnant anak keempat 25w, umur saya dah 39, InShaaAllah tak ada apa-2 sis, doa yg baik-2 sajaa ya .

5y trước

Yaa sis, semoga urusan kita dipermudahkan, Aamiin, samaa-2 😊

Macam pengalaman mak saya mengandung adik bongsu umur 42 tahun. Takde komplikasi apa apa cuma awal pregnancy mak cakap badan berangin sikit. InsyaAllah takde pape. Ubat doktor kasi jangan tinggal

5y trước

ye bdn sya pn berangin dn cepat letih..nsib la kurang mabuk2..hrp sya pn dipermudahkn..tq u😊

Jgn risau sis, boss sy umur 44 pregnant, doc pakar lg tu.. cuma diorg akn pantau lebih sikit.. sis ada apa² penyakit x? Ada staff kmi kt sini umur 50 pn lekat..

5y trước

Kalau xde apa² penyakit, insyaAllah xde mslh.. rezeki Allah bg tu..

sekarang ramai yang mengandung and bersalin without complication in their 40s. just kena a bit more careful. should be okay! all the best! 🌸

5y trước

tq u😊😍

my auntie preggy time umur 43.. alhamdulillah slmat ja bersalin.. skrg ank dia pun dh masuk darjah satu dah..

5y trước

alhamdulilah..saya hrp dipermudahkn juga..tq😊

Sebaya mak saya . And mak saya insyaAllah nak menimang cucu.. Takpe sis rezki Allah beri..

5y trước

😊😊😊