6weeks

sya bru 6weeks, then gi scan dktr x nmpk pape, UPT mmg positif, so x sure lg sma ada prgnt dlm or luar rahim.scan dr bwh masuk alat pun x nmpk.sgt risau dh ni..ada sesape expreience mcm sya x, share sikit..

12 Các câu trả lời

Sy 6w4d doc scan kt perut x nmpk.trus scan lalu bawah bru nmpk kantung n ada sac dlm kantung tu...syukur da sbb nampk cuma doc ckp tnggu 2mggu lg tnggok bb jadi ke x sbb 6w4d msa tu kecik sgt nmpk kantung je jelas..tu pon risau da.hari2 zikir..solat hajat sbb nk buang rasa tkot tu yela 5thun nunggu.skang 16w..jauh lg perjalanan.smoga smuanya baik2 je kandu gan kite smua.amin ya rabb🤗🤗

5y trước

Amin..insyallah...semoga semua urusan dipermudahkan ...

Mcm sy skang..6w3d..scan ikut bwh tak nmpak..so doc buat ujian darah...skang tgh tunggu kptsan..sis cuba buat ujian darah atau repeat scan lps bbrp hari...hopefully da berita baik utk kita...amin...

5y trước

Amin..insyallah ..esok refer pakar untuk rawatan selanjutnya .. semoga semua urusan dipermudahkan..

Saya mcm tu sebelum ni. Mula2 risau. Ikot last period sepatutnya dah 7weeks. Tp scan x nampak. Tp sy pegi scan 2 minggu lepas tu alhamdulillah dan nampak kantung. Doa yg baik2 ya sis😊

5y trước

Baiklah sis... Inshallah ..semoga baby sihat2 saja..

Skrg sy 7w 2d. Masa 1st time scan 6w 6d. Doc ckp nampak kantung kosong jek. So doc ckp sy kena scan lg lps 3 minggu untuk pastikan janin menjadi or tak..

5y trước

Insyallah ..semoga semua dipermudahkan ...doa baik2 ye ..

Sama mcam kes sy dulu . Scan tk nmpak apa2 , scan bawah pon tk nmpak , doc syak luar rahim . Sbnarnya trlalu awal lagi nk scan 6weeks tu

5y trước

Sye jugak ade cyst..kiri kanan.. tu yg terus kne refer pakar😔

Bru smlm sy g wat buku pink. Sy 6 week. Doc xscan lg sbb dia kata masih awl. Xnmpak. Kita doa baik² je suma mommy.. Insyaallah suma baik² saja

5y trước

Amin...insyallah ..

Saya pernah macam ni. Scan atas bawah pun tak nampak. Tak der rezeki saya, keguguran. Semoga kandungan sis masih ada dan selamat lagi.

5y trước

ye ke sis...brpa weeks masa tu sis..sya xde lg bleeding stkt ni cuma bhgn ari² sllu sakit juga la..

normal sis... tggu lagi 2 mggu, sy pun macam tu...sy baby twins tpi kejap je saya merasa 6week 3day...sy keguguran

Myb msih awal lg..tgk 8weeks or 10weeks insyaAllah baby main nyorok2 kot..doa yg baik2.. moga dipermudahkan hendaknye

5y trước

Ye betul ..mungkin masih awal lagi .. amin..insyallah ..trime kasih sis..

Utk scan, better scan selepas 8w.. kalau xnmpk jgk, doc akn scan ikut bwh..

5y trước

Semoga dipermudahkan segala urusan ye sis..