Kantung x cantik

saya scan msa 6w dktr ckp nmpk mcm ketul drah ja,lps tu scan masa 9w dktr ckp kantung saya x cntik,mcm x mnjadi..dktr bt upt double line,dia sruh tggu lg smnggu ulang scan,klau kntung tu mmbesar dia x cuci tp klau x mmbsar dia akn cuci..skrg dh msuk 10w saya cma rasa senak on off dkt bhgian bwh pusat..ada tak harapan untuk kantung saya membesar

2 Các câu trả lời

hi sis sy suggest try p scan dkat klinik lain juga..Sy doakan kandungan sis sihat sbb kwn sy pun pnah kantung xcantik tp lepas tunggu lagi kantung dy bentuk cantik..folic acid jgn skip ye..better ambk time perut kosong ang elak ambk sama waktu dgn susu..

tak pasti. mmg kena tggu, jaga waktu mkn folic acid, cut segala manis n kafein n bykkn berdoa