Perut dan kandungan

Hi mommy's... Nk tnye, sbb sya first time pregnant and ank first. Kandungan dh 19 minggu. nk masuk 5 bulan..perut mmg x berape nmpk sngt ke ? Risau lak baby kt dlm tu. Sbb x nmpk keadaan dia. Adakah dia membesar dgn baik dkt dlm tu.. sya agak risau sedikit. Harap baby ok dlm rahim sya.. minggu ke 21 bru nak bt scan detail. Semoga di permudahkan.

2 Các câu trả lời

Selagi dktr kata kndungan ok, xperlu risau. Perut tu smpai masa akn mmbsr juga, jgn banding dgn org lain ya. Fokus pd diri sndri, jaga mkn minum, ubt on time..sbb apa yg kita mkn/nutrisi disalurkan ke bby melalui placenta. Ibu positive, inshaAllah bby sihat. Itu saja ❤️

2y trước

thank you sis..

sy DH 7 bulan ank kdua xnmpk prt Pon sis..bile scan ok jr