kandungan bru 5w6d

Sya dah 16thn berkhwin dah dh pernah hamil 5x gugur 1x ektopic.. Sekrg ni hamil lgi dah g hospital cek upt positif, scan masa tu 4w5d nmpak kecik je dlm rahim doc x dot nk pastikan sama ada kntung atau x.. Cek darah hcg masa tu 46.2..tpi semlm ada kuar cm brown2 kuning2 sikit x sakit pun pgi ni dah x de pape.. Korek pun x de.. jap g sya tunjuk gmbar.. Normal ke??

kandungan bru 5w6d
2 Các câu trả lời

Tolong sensitive kan gambar sebelum awak dikecam nitezen.sedar2 la bukan awak seorang yang pregnant and ada alahan.buka2 app ni nampak pula benda kotor. Developer app ni susah2 buat nsfw tu untuk sensitive gambar tapi tak nak guna pula..ish...

5y trước

Arr..gtaw jer cecair tu kaler ape.cmne ker..kmi blh byngkn..ade sstgh tu pn mmg taw bnda alah tu cmne... Xyh open sgt share pic tu sis... Nnti org xselese takak...

Saya masa awal mngandung dlm 5,6 w ada kene camni jge... G klinik swasta doc kasi ubat duphaston kata untuk kuat rahim.. Lps mkn ubat tu beransur pulih... Pkir yg baik2 jgn stress insyaallah xde apa2 k... 😊