malas menguasai diri

Sy pregnant dah masuk 10 week,makin hari makin malas.masuk dapur pun tak nak kesian suami kena beli luar je.ada tak yang sama macam saya.

48 Các câu trả lời

Tu la sama la skrng dh 12 minggu 1 hri tpi kadang3 buat juga krja sbb tkt suami kata apa pulk.

Haha.masuk bulan akhir ni lagi mls..tak msuk dapur lngsung stkt ni..😜 husband is redho..

samalah sepnjg mengandung xmasak.. nmpknya cmtu la.. kalo husband pndai msk algkh enaknya

Owh.. Ingt kan sy sorg je rasa mcm tu.. Rupanya ramai je lg.. Jd nye normal lah tu..Haha

Saya pun sama malas nakk masuk dapur...nasib ada mak mentua yang tolong masakkan😁

Samaa laaa . nampak singki , terus mual . 😂 padahal xda apa pun .

Sama lah sis hmmmm makin mls....klw blh nk mkn pun kena suap antah lah

Samalaaa sy pon. Malas + alahan bau menggoreng. Skrg 16w pn msh mcm tu jugak.

5y trước

I feel u sis.. sy alahan almost 8 bln dlm tmpoh tu hanya bole kira dgn jari nasi yg tertelan the rest muntah saje. Sy x bole masak, bau apa2 mknan dan bau sabun & shampu.. sy akn muntah teruk .. sy jumpa pakar pon x jln wlnpn da cube mkn pil tahan muntah.. sis bykkn mkn buah & sayur.

Cuti jap masok dpur.. nanti dh 2nd tri ok lah tu.. hehe

sama. nasiblah duduk dgn mak mertua. memahami pulak