26weeks punya perangai

haii ibuu² . ada tak yang sama macam saya .. makin besar perut tu makin malas pulak nak buat apa² kerje 😅 nak pergi dapur macam malas , nak pergi toilet pun macam malas 😂

14 Các câu trả lời

Saya pny mls tu level dewa mnx ampon🤣🤣🤣 nk tdo dlm mse y sme lapo n haus.. Tp nk buat serentak.. Tdo smbil mkn.. Tgh2 mlm suami atau diri sndry laa kne standby ap2 biskot ke susu ke sblh katil.. Memudahkn mkn smbil tdo.. Nga kncing pn lw bole nk tdo kt toilet 🤣msk mang 100% mls mse ank no2.. Xbole bau n mkn mskn sndry..

alhamdulillah msuk trim 2 ni ok sikit dah selera makan, morning sickness pun x brapa dah.. boleh msk sikit, boleh buat kerja sikit. tp mmg kdg2 jak buat kerja😂 malas punya pasal

saya baru 7weeks . tp malas tu taktahu nak habaq guana 🤣🤣🤣 bukan malas tp rasa macam penat dok tarik nafas penat walaupun naik tangga berapa anak tgga ja 🥺🥺🥺

3y trước

samaaaa 😫😫 sya pregnant second bby. yg first dulu rajin btul. second ni malas minta ampun😌

penat + malas normal peknen ni no 3 pon cam simptom gitu tp sy kerja bisnes kat rumah memang malas la paling takde masa nak layan 🤣.

sama la kite sis..tambah2 nak dekat bersalin ni lagi la malas nak masuk dapur & cepat letih serta sakit kaki..

ada2 .... bila start tahu pregy , terus malas nak buat keje semua ... nasib laki boleh layan 🤣

yaAllah sy ingat sy sorng je.. dekat sebulan x masuk dapo ni, asyik nk melepet je 🤣

jgn kata ke dapur , toilet . nak mandi pun malas hahaaha biasa la tu kan

saya dari awal tau sis, hngga skrg 16week masih malas😅

ada... makin malas nk buat Apa.. berjalan pn dh xlarat..