Suami jadi pemalas

Korang ada tak cam saya? Makin pregnant suami makin jadi pemalas… sebelum pregnant dia la manusia paling rajin tapi sekarang dia punya malas tu sampai makan pun asyik tapau sebab dia taknak masak 😆😆 pastu dulu dia selalu marah kalau saya sepahkan pape tapi sekarang dengan dia dia join sepahkan barang. Saya dah google ape semua tapi takde pulak jumpa suami makin malas, makin rajin ada la hahaha. Ada tak suami korang yang jadi macam suami saya? Tapi bab saya craving apa apa memang dia akan tunaikan la. #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

Suami jadi pemalas
9 Các câu trả lời

suami sya msa sya prgnant 1st dulu dia rajin..mop lntai,vacum rumah..basuh bju..setahun pastu jgn harap..pggn dlm sink pn dia basuh pggn dia je,yg lain2 dia buat xnmpk..kdg geram gak da la tgh prgnt ank kedua..smlm sya g klinik untk cekup..minum air gula mmg lmbt blik ,sya smpi umah pkul 1..suruh jga ank..blik2 tgk ank xmndi lg..dgn berak anknya tu..kesian ank,hbis melecet sbb xtaw dr pkul brapa dia berak..adoii,xsmpi sehari pn suh jga..geram btl

10mo trước

Hahahaha masa anak first excited la kot 😂 awak kena bincang dengan dia elok elok, kesian kat anak sulung mak penat tapi ayah tak tolong

sis... terbalik ni..sy plk...sy yg mls..nk bngun tdo pun mls 🤭🤭🤣... msk mls..kemas umah mls..berbeza dr sihat dlu..xmsk dlm sebulan lebih jgk la..muak mkn luar...skrg da boleh msk ckit2.. skrg sy 15 minggu...alhamdulillah suami fhm...

kalau dah sblm ni elok je mungkin jgk sbb puan preg yg dia jd berubah.. cuba try bercakap dgn dia? hormati & fahami la apa dia rasa, sepertimana kita nak difahami & dihormati tanpa org persoalkan itu ini

10mo trước

sabar jela 9bulan😂🤣 bg dia malas2 dulu nnti dh bersalin boleh pass anak kat dia plk

sama la awak, puas suruh kita tak larat nie pun mcm dianggap biasa, nak je bagi dia rasa keseksaan mengandung 9 bulan 10 hari tu mcm mana. Bior dia dapat rasa 50% pun saya rasa dah okey😆.

10mo trước

Ye awak saya pun pelik nape dia jadi macamni tak kesian kat saya ke tapi dulu dia rajin je 😆😆 maybe sebab pembawakan anak la kot, jangan dibawa sampai dah beranak sudah la ye hahahaha

mungkin bukan jadi pemalas, mungkin penat? kut lah kerja makin banyak, buat OT selalu ke kumpul duit untuk kos isteri bersalin etc? cuba tanya, korek2 sikit2 kenapa dia macam tu

Baru viral kt tiktok suami dlm kereta kepala bertampal2 koyok, padahal wife yg preggy. Biasalah awak kadang pembawakan dpt kat suami. Unik kan.. nama pun laki bini 🤣

10mo trước

Hahaha tu la awak bila saya tanya “kenapa malas sangat eh sekarang?” Dia jawab “kena la terima seadanya.” Uish sakit hati 😂😂

kelako pun ade 😂 maybe pembawakan awk ni.. bsyukur la dy pun join sepahkn, klau x msti membebel kalau rumah bsepah 😶‍🌫️

10mo trước

Ye awak, biasa saya baru sepahkan tak sampai sejam dia dah bisinf… sekarang sepah sehari pun dia tumpang sepahkan jugak 😆😆

mungkin husband awak pembawa alahan awak. alahan tak semestinya muntah sahaja🫰

10mo trước

sama saya pun strart malas dan letih hahahha bru 5week

Dia penat mungkin