rate diapers baby mommy! size M

sy nk tukr jenis diapers tuk anak pkai wktu malam. tp xtw nk try mana. sbb byk dh try . -mamypoko 5/10 cpt bocor even siang pn cpt bocor -drypers drypants 10/10 ni paling nice tp kt sini xda stok lg😭 -drypers wee wee dry tape 7/10 cpt bocor klw guna malam siang ok -huggies dry pants 8/10 nice x bocor malam mmg always dry, tp anak ruam bru 3keping pakai -petpet 2/10 sgt bad 😭bru 1jam lebih dh bocor 😌 -genki 9/10 ni pon nice pkai malam,tp stok terhad. jarang ada yg size M kat sini bole syorkan jenama lain? klw ad jenis diapers yg tuk night lg bgus. 🥰 Thanks!!

31 Các câu trả lời

macam anak saya pulak molfix memang tak ngam, asik bocor je. lepas tu cepat sangat penuh

ank sy pakai GOON je yg limited edition gmbr doraemon wangi tu ..xpernah bocor ..

Mamypoko extra dry ,huggies air soft n drypers tounch.mlm mmg akan bli ni je.

cuba try cute and care, ada kat lotus.. anak saya pakai so far mmng x bocor.

try pampers momohouse pants yg premium,, best lembut je dgn kulit anak

3mo trước

hrga rahmah ke mahal sikit ni .

Macam kena tukar saiz L je, sebab kerap bocor

3mo trước

bru je up sz M 🫠

try cute& care brand lotus.

huggies airsoft

Diapex & molfix

Huggies soft