Upt negative / selepas beberapa jam double

Sy nk tnye sy ada buat test tp memula negative tapi selesa balik kerja sy dapati upt sy mcm double? Adakah sy hamil

6 Các câu trả lời

Hye sis.. test upt tu ada tempoh dia.. biasa dekat kotak tu ada bagitahu.. sy xpasti berapa lama.. sebab lepas dari tempoh tu test tu tak berguna dah.. result dia xboleh percaya dah.. kalau nanti2 kan bila sis test lagi test upt tu, sis baca dulu ye apa2 kat kotak.. supaya xsalah guna taw.. lain upt lain cara dia tu..

Sy pernah dapat result mcm sis. Awal tu negative lepas beberapa jam upt tu jadi positif. Itu evap line, sy tak mngandung. Apa kata sis tggu lagi few days then check balik.

x. upt x boleh baca lebih dri 10minit. dah tulis pon dkt instruction n kotak dia.

invalid awak. valid utk tempoh 5-10minit boleh refer pada kotak upt tu awak.

2y trước

Repeat lg lps 48j. Hcg meningkat setiap 48j. kalau positif upt akan makin terang awak

Cuba tgok pic ni so mmg tak pregnant la ye

2y trước

Nampak tanda positif tapi masih samar2. Mgkn masih awal. Puan banyakkan bdoa tau🥰

Ya