adakah saya mengandung

Da 3 kali buat UPT... smlm (25/12/2019) buat naik jgak double line... Tp hri ni pergi KK ... buat UPT kat KK... Dyorg ckp kputusan sy negative... Tp kat rumah da 3 kali buat , hari berbeza... Naik double line.... Sy keliru... Sy down ?

adakah saya mengandung
2 Các câu trả lời

Upt beli dkt mn? Try lain brand.. klu air kencing cair plus hcg flm bdn rendah upt -ve. Sebab tu klu nk test kena first morning urine...

Tunggu lagi seminggu sis, baru check upt lagi.. Moga ada rezeki aamiin