Pregnancy Test Valid / Invalid ?

Sy ada buat test upt, memula tu result negative . Lepas tinggal upt test tu dlm 2 atau 3 hari camtu tgk2 td upt test tu jd double line .. then buat upt yg baru beberapa minit lepas, tp muncul 1 line je . Hmm... Valid ke 2 line tu ??? #PleaseAdvice#ingintahu

Pregnancy Test Valid / Invalid ?
3 Các câu trả lời

kputusannya apa sis..sis pregnant tak..nak tahu 🥺🥺 sebb ada jdi mcm nie..even tak valid tapi still ada kes yg pregnant even garis kdua tu mncul lebih dari masa nya.

1y trước

Tak mengandung , result tu dah jd tak valid . tp jgn stop berusaha, alhamdulillah awal bulan 1 haritu melekat . InsyaAllah sis , ada rezeki utk sis. sambil2 tu husband ada try ikhtiar minum air rebusan buah zuriat.

bacaan hanya 10minit sye lps ltk urine tu. kalau lebih dri tu x valid. kes awk ni, dh mmg x valid la. tu hanya evap line je. yg bru 1line mkna nya x pregnant la tu.

2y trước

ouhh okay baik. terima kasih yee 👍

xvalid. upt hanya valid 5-10minit selepas kita test sja.