Pregnancy test

Hai , sy ada buat upt , masa tu sy tunggu results negative, sy tunggu up to 5 minit mcm tu still negative. Lepastu sy biarkan 24 jam sy pegi tgk upt test tu , dia seakan jd dua line tp sangat sangat samar . Adakah keputusan upt tu btl atau pun actually Hanya effect kering selepas dibiarkan lebih dari 24jam??

4 Các câu trả lời

invalid. upt hanya valid 5-10minit. boleh refer instruction pd kotak. boleh repeat test semula lps 48j. Hcg meningkat setiap 48j. kalau positif upt akan makin terang awak

saya salu macm tu sis . jrg kluar evap line kalau dh kering .beli berlainan upt pon sama berjam bru ada dua line samat

2y trước

invalid. upt hanya valid 5-10minit. boleh refer instruction pd kotak. boleh repeat test semula lps 48j. Hcg meningkat setiap 48j. kalau positif upt akan makin terang awak

tu evap line. bacaan lps 10minit x valid.

keputusan upt valid 10min je