Anak lambat berjalan

Sy nak tnye, ank saya da 1tahun 2bln, tapi masih blom bole bejalan. Kadang2 je dia nk bdiri sndiri. Perlu tak ya sy risau ? Kluaga sy minta sy rujuk pd dktr sbb mereka kata anak sy pekembngn lmbat. Biase umo brpe ya pling lmbat anak akan bejalan 😔

2 Các câu trả lời

ok lagi tu sis. xpe, keep on latih die tatih2 sikit. baby ni akan berjalan bila dia dah bersedia. anak sy setahun 3bulan. if dh setahun setengah belum jalan lagi boleh rujuk doktor

anak sy plg lewat 1 tahun 6 bulan..plg cpt 11 bln..atas ank2 jgk sis