Biji putih pada gusi bayi 6 bulan

Hai saya nak tanya.ada x ibu2 yg ank alami gusi mcm nie?sy prsan ank sy ada masa umo 5bulan.tgk kt Google katanya bleh hilang dlm 1 2 mggu.tp ank sy da umo 6bulan dh xhilang2 pon.ada belah kanan n kiri.belah kanan bsr sikit.lps tu kt lelangit sebiji yg pling kecik. .ms checkup sy tye nurse.sy tgk dia pon blur nk jwb.tp dia jwb mgkin luka dia duk masuk brg dlm mulut dia.sy pon diam n iakan je sbb sy agk dia memg xtau..#bantusharing #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

Biji putih pada gusi bayi 6 bulan
2 Các câu trả lời

Kalau nurse pon pening better sis pegi klinik swasta jela direct check dgn doctor

bter sis rjuk pd klnk swta or hptl trus