momy semua beri pandangan ye.tq

Sy nak abis berpantang dah sbb sy nak cukupkan 3bulan utk btul² sihat, tetapi en suami kite nak bersama, mcm² dah teknik suami nak bersama, nak tolak kesian kan, Dan bila suami dah dapat, geram plak suami kat sy hgga bengkak tek sy dikerjakan? tak salahkn suami berbuat bgtu, lahaii bertabahlah wahai is3 semua. Open minded ya semua momy. Tq

1 Trả lời

Nak bagi pandangan apa pun tak tahu. Sebab macam bukan soalan pun. Sekadar benda bawah selimut. Lol.