Bersama suami

Hai mommy2. Nak tnya bleh ke bersama suami saat 2tris? Sy dah 20w..

4 Các câu trả lời

Sy dari trim1 bersama je dgn husb. So far ok Alhamdulillah baby pon ok. Tp atas badan masing2 ok. Boleh cuba dulu. If xda darah and sakit melampau boleh teruskan next time 😊

boleh je sis.. sy siap bgitau suami jgn extreme sngt..😅🤣.. nnti sakit peru

2y trước

Betul tu😅🤣

boleh sis.. asalkn tiada penderahan selepas bersama dn tidak uri bawah

bole, tapi kalau kata lepas bersama sakit ke apa ,jgn paksa la.