boleh ka?

Hi, sy mngndung dh 10 mnggu, mengidam nak makan bihun segera (pama) dan maggi segera... Boleh ka makan?

25 Các câu trả lời

Boleh je...asal.lepas teringin..jgn mkn selalu lah lepas dah dapat sekali tu..Sy dlu mkn maggi pama tu tpi lpastu rsa bersalah kat baby..😅

sedapnya mee pama tu lama dah tak makan..hehe.. tapi saya dulu makan je maggi segera tu tapi hadkan pengambilan. jgn mkn hari hari pulak

Makan jer tp jgn slalu..maggi ke mee pama tu tak bagus sgt untuk kandungan.. tapi kalu sekadar nk lepaskan ngidam tu boleh je sis

sy kuat mkn maggi sis bfore pregnant, maggie asam laksa, maggie kari lah mee pama tu pun sama.. bole ja mkn tp jgn saluu

Boleh, tapi jangan banyak sangat. Saya dulu alahan, apa y boleh masuk saya makan saja. Tp x banyak ❤️

boleh je sis..sy dlu trimester 1st bln pose..maggi je yg buleh telan buat sahur..tgk nasi nk muntah...

Sedapnye pama..lama xmkn..hehe..bole tpi jgn kerap sis

saya makan je sampai sekarang 38 weekb

Boleh tp jgn jd kan hidangan utama

Makan sikit je buat lepas hajat