makan meggi goreng

Mummy2, harini saya teringin sangat meggi goreng segera pasti sedap tu.. sampai 2 bungkus saya makan.. bebulan dah tak makan.. dulu masa awal2 pregnent.. teringin bihun pama segera tu juga.. saya sekarang 24 weeks.. ada apa2 masalah tak kalau makan makanan segera ?

6 Các câu trả lời

Makan setakat nk hilangkan mengidam tu rasanya xsalah sis..jangan pulak makan hari2..tapi mak mtua saya marah betul kalau makan maggie ni..dia kata nnt baby kuning..tp mmg lepas baby lahir, dia ada kena kuning smpai 3 mlm kna letak bawah lampu kat hospital..tp saya tak rasa tu sebab saya makan maggie nenerapa kali masa prgnt..

Boleh mkn.. Tp beringat, jgn jadikan makanan rutin.. Sy pun pernah tringin.. Beli n buat maggie goreng.. Tp sekali tu je.. Dh merasa lps tu xteringin dah..

takpe sekali sekala, makanan segera mmg tak elok kalau tak preg sekalipun. Tapi dah teringin makan je la bagi hilang kempunan kan, saya pun centu hehehe

Untuk masalah mengidam tak pe tapi kalau hari hari tu cari risiko

Boleh je..tp jgn amalkan... Byk mnum air putih lpstu..

Xde mslh cuma mknan tu x berkhasiat & x elok pn mkn..