Maggi/Mee Segera

Salam, hi mommies. Ada tak kat sini time pregnant kerap makan maggi/mee segera? Ada effect x kat anak?

11 Các câu trả lời

Saya makan tak kerap. Tapi kalau teringin biasanya sampai 2 bungkus boleh habis hahagaahh dalam sebulan sekali cmtu. Lelagi kalau time hujan, mmg teringin. Dah makan Alhamdulillah baby gerak aktif je mcm biasa. Dah makan megi, saya cover dgn makan buah banyak-2. Ganti balik makanan ada nutrisi hehehe

sayapun hari2 kena makan megi 1hari 1megi , sebab megi shaja yg boleh masuk dekak tekak and x kluar balik , kalau makan lain mesti kluar balik , dulupun anak 1 and 2 hantu megi , alhamdulillah anak2 membesar dengan sihat , and skarangpun saya mengandung 11weks hari2pun makan megi

sy mkna jgak.sbb tringin sgt haha.tp x kerap la.sbulan sbungkus ja.tp ni perut 5 bulan baru prnah mkan 2 bungkus ja.husband pun bising xbg mkan sgt sbb x elok.

sya mula pertama tu tak dapat masuk lepas tu coba mggi yg masam je dapat kalau mggi Kari tak dapat sya Campo sayur telur lah tok kurang rasa tu

dkt baby dlm kndungan okey je tp lepas beranak selalu baby akan demam kuning.. mkn ape² jenis mknan segeralah senang kata

Banyak msg sis, cuba elakkan, Saya hari tu makan sbb teringin sngt, lepas makan je muntah, sbb bau kuat pulakk😅

Sy mkn sekali sebulan atau paling byk 2 kali sebulan je. Sbb kdg rasa nak makan sgt kn.. susah nak elak..😅😅

Saya makan,awal 3bulan hari tu. sbb takleh bau makanan lain :( alahan teruk.

Banyak perasa tambahan. Sebolehnya elakkan, xbaik utk bby.

Makan sebuln sekali jika teringin dan buang air rebusan tu