mengandung

sy mengandung 8 week kntung ada tpi jantung x ad lgi ..leps tu sy ada kluar darah Nk tnya ada x spe2 yg pernh mengalami mslah mcm sya ni?

8 Các câu trả lời

pengalaman sy last year... preg 8 week.. tgahari ada spotting trus sy ke klinik.. doktor xblh nak buat apa sbb masa tu bru nmpk kantung je.. doc just pesan kalau ada bleeding lg trus ke emergency... esoknya sblh malam sakit pinggang mcm senggugut xlama lps tu.. ada pendarahan mcm period.. trus ke emergency.. lps sejam dua cam tu sy misscarriage... klau sis alami apa yg sy alami trus je ke emergency sis... asal ada pendarahan jgn tggu lama2...

Sy sepanjang 1st trim ada spotting..drh pun ada tp xbyk. ms 8w pun ada keluar drh n spotting coklat. Pegi hosp doc cek pintu rahim scan..ada heartbeat so xrisau. Pintu rahim pun xtbukak..kalau drh byk better pegi hosp..kita pun xrisau sgt..1st trim tu mmg kdg2 ada spotting bagai. Tp apa2 pun better cek utk kepastian.

Mungkin late ovulasi. Sebab tu x detect ❤️ baby. If ada bleeding kena cepat p hsptl.

saya . tak lame lepastu terus bleeding bnyak .. doc check dah kosong

Cpt2 pergi hospital , sbb saya pon pernah berlaku pendarahan

Sy...sy rsa keadaan kt samaaa

Sis rujuk dgn doktr..

Try cek doc