Heartbeat baby

Hello momies .. Ada sesiapa Di situasi yg Sama X ,atau pernh mengalami, sblm ni sya dh dua Kali scan dkt klink swasta tpi kantung msih kosong, lpas Tu Kna refer dkt kcemasan, sbb Hari ahad 4/12/22 so sy Pg hsptal bsar, bila dktr scan mmg nmpk baby & jantung kelip² dh masuk 8 week 5 day, tdi bru je nak buka buku pink 09/12/22.. lpas Tu dktor scan balik, bby mmg nampk tapi jntung pla xde .. Ada yg Sama X mcm sy atau pernh mcm ni ???blh share .. sy Rasa sedih & konfius sngt skrg .. penantian Slama 4 tahun baby first #babyfirst #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Tengok juga mesin scan tu. Kalau di tempat saya, mesin KK lama. Hospital besar dan klinik swasta yg saya pergi mesin scan canggih.

2y trước

thank you sis ❤️ .. brharap Ada keajaiban and bby ok je dlm, tpi klau mmg xde hrap dia kluar sndri sbb tkut klau d&c