ingin tahu

mkn ape yg baek untuk ibu mengandung? sy nk tnye ad ibu mengandung ad yg kluo darah x mcm bby bru 5 minggu?

2 Các câu trả lời

Macam baby baru 5 minggu... Kalau darah yg kluar tu bnyak, penuh satu pad, lepas tu ada sakit2 perut, terus refer ke emergency... Takot baby ada masalah...

5y trước

Jgn risau.. Banyak kn berehat... Jgn stress2 jgn lasak2.. In shaa allah baby okeyh...

Buah buahn sgr , jambu btu , delima , angur , tmbikai . Syur bayam , pati delima pun ok. Susu y kurg gula nespry ok.

5y trước

tq sis..susu kambing kurma blh kn?