sy masih konpius..

sy first time pregnant. sy ada buat research pasal maternity pad..ramai yg suggest pakai pad biasa je tak perlu yg bertali tu. mula² konpiden dh nk pakai pad biasa tapi mak sy suruh jgk pakai yg bertali tu sbb nya mak ckp nnti tk selesa pakai panty..susah nk pakai panty..mcm² lagi la. betul ke? mana satu yg better ni?? ? konpius la..please help me.

1 Trả lời

Kalau sy lg selesa pad biase..pad betali tu mcm xselesa je maybe sbb first time pkai mse br lps besalin nurse pkai kn..

2y trước

sama saya pun beli jenama libresse y selalu guna masa period..lagy selesa heheh