METERNITY PAD

Hai mommies. Nak tanya la, pendapat semua. Saya dh masuk 32 weeks. Semua brg baby dah complete. Cuma brg saya je belum 😂 actually nak beli maternity pad tu tapi confius. Mana satu yang okay. Ada yang prefer suruh pakai pad mcm selalu kita pakai time period tu je, sebab lagi selesa. Ada yg suruh pakai style pants tu. Tapi, kalau personal punya pendapat, nak pakai yg biasa tu je, sbb sebelum pregnant pun mmg pakai pad biasa tapi jenis panjang and wider kat blkg tu. So, mommies2 suggest yg mana ya? Share sekali jenama apa yg sesuai pun okay juga 🥹 first baby kan, so takda pengalaman lagi 🙏🏻

5 Các câu trả lời

sy beli yg jenis pants. mak mertua suggest beli yg jenis pants sbb dia kata nnti penat sgt lps bersalin.. jd akn rsa penat nk tonyoh spenda kalau trkena darah.. nk cuci² bgai. better amek pants pkai buang trus. jenama libress ada yg jnis pants ni. sy beli pon xbnyk, dlm 10 keping ja utk duduk dkt hosp. nnti balik rmh pkai pad biasa ja yg biasa pkai time period.

sy beli pad jenis pants jenama sally sbb bagi sy mudah..tak perlu beli asing dah maternity pad dgn panties pakai buang..nak pakai pun senang sauk je mcm panties..darah byk pun tak bocor..kapas dia pun soft je..admit ward pun dah xperlu bwk panties 😆

Sy beli yg pants tu utk dalam labour room dan dalam wad.. sbb nanti misi yg pakaikan tak leceh hehe.. dan sy beli yg meternity pads yg biasa bila balik rumah

sy beli yg pants je utk kegunaan kt hospital.. utk rumah sy beli yg pad mlm tu.. pnjg n tebal sikit..

Madam maternity pants, hat ni lembut.. Selesa pakai. Xde la bergesel dgn tmpt jahitan.