maternity pad

Nak tanye...skrg ni lepas bersalin kene pakai maternity pad yg kene ikat tu ke...sbb sy 8 tahun lepas bersalin nurse suh beli pad yg ikat pakai tali tu..mmg xselesa pad tu..sampai kt wad je terus tukar pad biasa...skrg mcm tu lg ke..tgh pregnant selepas 8tahun xpregnant..tu nak tau ?

2 Các câu trả lời

Tak tahu plak sya pun dah 8 tahun tak bsalin ni..skrg dah 33w sya beli yg biasa je overnight

Aah masih pakai yg ikat tu lagi. Tak selesa langsung 😣

4y trước

Nurse pakaikan yg ikat masa lepas bersalin tu.. Lps tu kite kena tukar sendiri pakai pad sendiri. Tak bg pon yg pad ikat tu