Tidur asing

Sy Dan suami tidur asing Dari ank umur 8 Bulan tak silap. Skrg setahun lebih. Sbb suami bila tengh tidur kadang batuk,kadang kalau penat,brdengkur kuat.. ank pulak jenis senang terjaga Dan mnangis Kalau trdengar bunyi kuat2. Dan Kalau terjaga take time nak pujuk,dodoi, tepuk..bru boleh tidur balik. Nak beli katil king mcm dah bnyak katil rumah ni. Mkn ruang. Bukan msalah ktil pun sbnrnya. Tp Sbb suami kadang tak sedar batuk dengkur smua Tu. Tengh tunggu ank besar sikit reti tidur dlm keadaan bising barulah kot tidur skali balik.. Ada ke mcm sy 😂

19 Các câu trả lời

sye, anak & suami semua tdo ats katil yg sme.. nk pisahkn tmpt tdo ngn anak, suami plak x bg.. dye nk tdo smbil peluk2 anak.. siang dye keje mlm je la bley bonding ngn anak.. bg sye, ape pun bincg ngn suami.. klu suami ok, then ok je.. x perlu ikut org.. situasi masg2 x sme..

11mo trước

sy plk suami nak je tidur sekatil dgn anak.. tp anak pulak jenis oversensitive senang overstimulated lg apa mcm2🤣 suami takpe pejam je mata auto lena, sy ni plk susah lelap, malam je berharap dpt rehat, kalau anak tak tidur cemana sy nk tidur.. anak tidur mlm tak ok siang esok wajib seharian meragam serba tak kena dr buka mata pagi sampai mlm bila dh betul2 lena..nk kena hadap menangis merengek seharian berhari2 tu stress jgk mak

Kalau boleh elakkan tidur asing dengan suami walaupun tengah bergaduh (ni contoh ya). Ni untuk kesejahteraan rumah tangga masa panjang. Faham anak kecik lagi, tapi dah boleh slowslow sleep train anak kalau taknak anak terganggu dengan dengkuran/batuk suami.

Baby sypun dlu gitu dan bapa dia mmg dengkur kuat. Mula2 je nangis lps 2 mgu gitu dah lali kot tido sblah bapa diapn lena je xjaga alhamdulillah. Katil king tp same je kot . Skrg baby 10 bln dh. Mmg dr newborn biasakn tido dgn bunyi2 zikir dpn tv n radio.

tips dia untuk suami dengkur. lekat salotape sebelum tidur. suami saya dengkur kuat. once dah lekat ok takpayah beli ubat. ni option je tau.. sbb nak elak beli sembarangan ubat

suami sy pun cm tu, tidur berdengkur tapi anak tidur lena je. masa mula2 je anak cm tak tenang tidurnya. lama kelamaan anak dah biasa. anak skrg da umur 2 bulan lebih.

Ada.. tapi sy akan join suami sy tido kat luar lepas anak da nyenyak tdo.. maksure tempat yg awk tdo tu dgr kalau baby nangis..

sama ...tapi keadaan tu bahaya sampai saya rasa hilang cinta dan sayang sebab selalu berasingan ...

ok la tidur asing dgn anak dari awal. Privasi.

11mo trước

dia tdur asing dgn suami dia sis bukan anak dia

lebik baik anak yg tidur asing