Tak boleh tidur

Saya dah 26w 5d. Normal ke kalau kerap terjaga malam ? Saya selalu tidur kejap je lepastu lewat malam atau pagi-pagi yg macam 3-4 pagi terjaga then terus tak boleh nak tidur. Kadang kadang rasa x selesa dah nak tidur balik. Mata pun segar bugar lepastu. Penat jugak rasanya bila macam ni. X puas nak tidur sebelum kerja. Bila kerja tu rasa mengantuk je🙁#firstmom #ingintahu

6 Các câu trả lời

btul sis masa 26w+ sy pon sama kerap terjga 2,3,4pagi hahahaha baby pon akti pulak time tu,pusing kiri kann xkena,nk tido balik pon mata segar last² main phone ..dalam 5pagi baru dpt lena balik ..pi kerja pon ngntok ....tapi skjp jee masuk 27w+ da oke sis...bagi sy enjoy jee hehehe

1mo trước

Sama lahhh. Hopefully getting better lah sebab rasa mcm zombi dah badan hahahhahahaha lemau rasa

sis malam2 sis tak boleh tidur baby gerak2 tak? saya selalu bangun pagi saya tepuk2 baby ajak bangun pagi sekali haha.. malam2 memang tidur je.. tapi terbangun jugak sebab nak ke toilet, lepas ke toilet tu pun senang je tidur balik tanpa gangguan 😂😂

1mo trước

Kdg rasa gerak2 sikit kadang tak jugak. Dia join apak dia tidur hahahahahaha. Tp mmg susah nak lelap balik bila dah bangun. Even terjaga sebab nk g toilet

alahai betul sangat hm hari hari tidur takcukup . baby aktif time malam bila siang tidurje puas kejutkan . puas pusingkan badan nak bagi selesa tetapjugak takoleh lelap.

1mo trước

betul tgok husb siap dengkur cakap dlm hati nikmat sungguh tidur dia😆 kalaulah boleh pinjam nikmat tu sikit pun takpe. tapi tulakan😆 saborrr jelah.

saya plk baby aktif jam 2 pagi..kadang sampai terbangun dri tido..elok jam 4 atau 5 pagi baru baby tido balik..🤭🤭

1mo trước

Hahahahah alaaa baby ajak bergurau pulak waktu2 tu hahahaha

Sy 25 weeks time 2/3 pgi ja kerap nak kencing😂tidur kuu terganggguuu😭

1mo trước

Sama laahhh naik 25w tidur start mcm terganggu

Sama sis. Sy pun mcm sis. Bila kt tmpt kje mula lh ngantuk

1mo trước

Tulaaaa penat tahan mataaaa