Drpers mana ok

Hi. Sy bru nk tkr pampers drpers. Sblum ni petpet. Tp celah kangkang mcm naik merah dan ruam. Dah ltk drapoline jd mcm putih panau pula.. sbb saiz ke atau tk sesuai ? Ank sy berat 5.2 kg pkai saiz S... tp ank jnis tinggi . Drpers byk jenis. Mana yg ok? Apa bezanya ye.. tq info

15 Các câu trả lời

ank sy pepet xsesuai jd merah2 tukar drypers classic wrne hijau tu dh ok dh , cutting dia pon ok..

jangan ikut saiz pd plastik pampers tau... agak2 rasa x muat... tukar je next size

sy biasa guna mamy poko .. tk prnh guna jnma lain .. try la ..

klu based on harga.. drypers & molfix..

kena tukar size sis..kecik tu s