Pampers diapex

Hi semua, nk tnya pampers diapex okay tak untuk baby 2 bulan lebih, dan jenis cutting besar ke kecik.Baby berat 4.2 kg, skrg baru try untuk nak tukar saiz s, sebelum ni pakai saiz newborn je.Try beli molfix saiz s tapi cutting mcm besar.

1 Trả lời

bby sy pkai dari lahir smpai skrg umur setahun. pkai size nb dari lahir smpai 2 bln, lpstu upgrade size s. klu kat pasaraya ada sample biasanya . blh buat comparison size

10mo trước

ya diapex.