Assalamualaikum/ hello mommy &mommy to be.

Sy ada satu soalan, macam mana nak turunkan berat badan selepas bersalin czer. Time pregnant 67kg. Setelah sebulan bersalin berat sy 56kg. Tp masih belum capai berat badan ideal 47 kg. Mommy2 ada ke suggestion yg perlu sy amalkan seperti cara pemakan or ubatan untk turunkan berat badan.

1 Trả lời

Waalaikumusalam. Klu cara saya. Breastfeeding je. Berpuluh² kilo turun. Org cakap macam tulang. Padahal sblm ni berisi susah sgt nak turun