Buzy Body

Spe ada pngalaman prgi klinik ibu dan ank. Buat buku pink. Sya prgi hri ni, mmg nurse buzybody eh atau wajib tnya? . Tnya mk ayh suka ke sya kwin dgn husband? Dia mungkin tgk husband berusia dri sya dan Chinese (tk nmpk tua sgt pun). Sya tgk ada org jauh usia 78laki 18 perempuan (malay) . Haish sya nak check baby tu sbar je. Spa yg nurse tu tak perlu tnya hal personal org. Tnya yg wajib je la. Smpai 4 jam sya kt situ.

1 Trả lời

.. kdg misi d klinik ni pon mulut xde break.. ckp lebih lg drpda doctor. . Tu lh kdg saya pin mlas pi klinik.. nasib je lh untuk anak..