Alahan teruk

Sya mngandung ank ke3 skrg .ya Allah dia pnya alahan memang teruk habis kali ni..smua mkann kena tolak😭sya paksakan dri jugak maknan ap² wlau sikit..dha la smpai skrg sya tak prgi klinik sbb nurse tak call² suruh jmpa..sbb sya dha jmpa doc n nk buat buku pink tpi nurse cakap tunggu call..mmg tak makan ubat langsung skrg ni😔takpe ke?

4 Các câu trả lời

Sis makanan jer ke tolak semua ? Kalau bab2 memasak boleh tak jugak cium segala bau masakan sekali masak tu...kandungan brpa week ya ?

sama juga alahan.. makan sebb lapar.. ni makan buah elok melantak 🥲 so kena standby buah jelah..

6mo trước

buah oren manis tu,pear mangga..

Asid folic kna mkn sis..tu pnting masa trimester pertama

dah brp week? acid folic tu dah kena amek