Buntu dan Risau

Haii semua..Sya nk tnya ade tak ibu² disini mngalami mslh seperti sya sya bru buat buku pink 11 week nurse check sya ade tiroid ..Bln dpn bru xray utk kesan betul atau tak ade tiroid..Nie kndungn yg ke3 sya..Yg prtma dan kedua alhmdulillah sya xde maslh kesihatan..Ada spa yg mcm sya..Buntu ?

2 Các câu trả lời

Sy pun buat ujian darah doc ckp ada tiroid...nadi mmg 100 ke atas..skng dh 30w masih kna jmpa pkar...doc ckp mgkn mmg ad tiroid sblum hamil atapun sbbkn hamil sbb tue dpt tiroid.

5y trước

Saya belum buat ujian darah..Dpt surat doc utk xray

Sy pun buat ujian darah ad tiroid..skng dah 30w doc pn macam xpasti sbb result darah 1 normal, 1 xnormal...masih kena jmpa pkar tp nadi mmg 100bpm ke atas la..

5y trước

Semoga urusan kita diprmudahkn..Sya x amk ujian darah..Bln dpn bru nk xray