Nurse Biadap

Hi mom smua. Spa ada experience. Pi klinik ibu&ank kerajaan. Dpt nurse biadap. Sya kwin muda. Buzybody knpa sya kwin muda la. X prcya da kwin la. Sya da 19. Suami sya ikut skli. Lupa bwa surat nikah ja. Sya org Malaysia bukan warga asing. Biadap sungguh la. Setahu sya klinik tu check org ngadung.. Bukan jpn. Spa yg nurse jgn la tnya "kain dlm org"

25 Các câu trả lời

Maaf lah ye dik...mungkin tu mmg prosedur nurse...sbb kalau kk disini pon akan tanye tu semua...sbb pnh ade kes trdengar haritu org tu ngadung sebelum nikah...n nurse ngan doktor akan tanye mcm2..kalau jadi kes nurse akan bwak buat report balai...sbb kdg2 kes mcm ni bukan sbb terlanjur ke apa...mungkis kes aniaya...jadi nurse xnk ambik risiko kalau terjadi apa2 kat si ibu dan anak...cuma yelah mungkin kita terasa dgn cara percakapan nurse kan...banyak kan bersabar ye..maaf kalau ape sy cakap ni buat awak terasa

kat tmpat sy ad nurse sorang ni.. mulut dia allahu.. Ada sorang akk ni.. sy rsa dia bru lpas berank opret.. tp prgnt lg.. nurse tu pun ckpla kuat2.. 'bukannya tkde ank, nk ngndung lagi.. klau tahun depan aku jmpe lagi siap la' .. org yg tktau mslah akk tu, terus jd tahu.. yelah ckp kuat sgt.. sian akk tu.. sy tau dia mrh msti ad baiknya , utk akk tu jgk jg kesihatan dia. sbb bru beranak.. tp ngndung lg.. hmm dh rezeki nk bt cmne kan..

1st baby nurse akan tanya dr A to Z. My exp dlu pun ingat dpt nurse biadap..coz pnh skali bwa nephew bjarum..nurse buat muka dan ckp yg sya ni careless mom..😅🤷‍♀..hanya sbab tak tau mcm mna nak timbang nephew tu..ye la..masih bujang kan..hehe.. But after a few visit to kk..bru tau yg itu sdh prosedur utk buka buku..mmg akan kena soal siasat.. Sabar ye sis...tak smua nurse mcm tu..😊

Alhamdulilah experience saya utk baby pertama bukak buku lancar, diorg mmg akan tanya mcm2..tp saya mmg dah ready smua..smua saya bawak dah ni nurse.. (sbb saya dah google siap2 apa prosedur dia).. term2 dia yg nurse gtau dah tau so dia tak byk keje nak explain. Btw, kita kena prepare jugak nak jadi parents ni supaya kita ada ilmu sikit2 and tak diperkotak katikkan. Huhu

Selalu doa dpt nurse yg baik...dan xperlu trs sentap bila jd mcm tu ..minta maaf xbererti kalah...byk bulan lg tu puan utk check kat ctu..kalau 1st dtg puan tunjuk sikap lawan puan..xpelik kalau layanan seterusnya pon akn lebih kurg... Berbeza kalau kita minta maaf..tak melenting...jwb elok2...kdg2 sikap mengalah kita akn buat org lain tu malu sdri😊

mmg ade jenis mcm tu... saya nikah umur 17, die siap tanya, ni dah ngndung sblum nikah ke? menyirap jugak soalan tu... rse nk penampar je mulut die... lps tu, cre nk suruh p urine, die pggl saya budak... mmg hangat laa... oops tp die silap org sbb saya mmg jenis melawan... klu sya lawan je... bukan xd minggu akan dtg boleh bawak surat nikah...

5y trước

nak hide nama... tkut ke kne hang?? saya skrg da 30 dah... anak nk msok 9 dah pun... kesian naa laa misi tu... tak pandai kire tarikh period ke nk tanya soalan bangang? buang duit je g skolah jururawat... klu tarikh edd pon tatau kire... blurr

Nurse tu cuma ikut prosedur y ditetapkan. Kalau kita tak bawa dokumen y sepatutnya memang diorg kena tanya soalan mcm2 sis. Kalau kita mudahkan urusan diorg. Diorg pun akan senangkan urusan kita. Next time pergi bawa LA sijil nikah tu sebagai bukti.

Alhamdulillah dari first bukak buku sampai skrg dah masuk 33w jumpa nurse semua yang baik baik even tukar tukar nurse 😅 kadang rasa macam kawan je . Syukur sangat kalau jumpa jenis yang pandai jaga emosi preggy mom ni

klau first time nk bukak bku pink memg diorg mntak pn sjil nikah.. nk tngk kite ni dah nikah ke blom... standard laa tu klau g krajaan bermacam2 soalan diorg tnyee.. hrap bersabar jee... jenis manusia mcm tuh.. mmg laa..

dh memg itu kerja diaorg...tya apa smua...yg sis nk sentap knpa...sy dlu pn kna bwk sjil nikah jgk...ok jer...xde kcoh pn mcm sis...agk2 la sis...diaorg yg nk cek utk kbaikan sis...xnk kna soal byk g swasta la...

5y trước

sme la sy pn kna bwak sjil nikah. itu memg syarat kt tmpat sy. smua klinik x sma. Sy rsa itu smua normal